Blog

Kle deg opp til matfestival

Noe av det beste med festivaler er når det serveres mat. Egne matfestivaler er dermed det beste. Du får smake på mye forskjellig mat, samt sosialisere. Det er greit å gjøre forberedelser til festivaler med for eksempel flotte biker shorts. Gode klær som ikke sjenerer, er med på å gi en bedre matopplevelse.

Kjør stil og komfort

Det å dra på matfestival er en sosial og koselig ting å gjøre. Før du skal på dette, lønner det seg å ha gode klær på. Det kan for eksempel være en biker shorts med en singlet og en bluse over. Komfortable biker shorts maksimerer festivalopplevelsen, ved at du har på deg noe som er lettere i stoffet. For ikke å glemme pustende. Når du har det behagelig i tøyet, så blir festivallivet mye enklere. En ekstra ting du kan ha på deg, er rumpetaske. Disse har blitt skikkelig trendy og er veldig praktiske. Her kan du ha verdisakene på deg hele tiden, slik at du slipper å være redd for å miste noe. Dessuten går de utmerket med biker shorts. Det kan raskt bli klamt ute i varmen og folkemengden. Da gjelder det å ha på seg en slik shorts.

Kulinarisk opplevelse fra alle kanter

Flere spennende matfestivaler arrangeres hvert år i Norge. Et av dem er Gladmat, som er i Stavanger. Her får du smake på mat fra flere lokale spisesteder, med mat fra hele verden. Utenom den digge maten, kan du oppleve flere arrangementer. Det kan være alt fra barneaktiviteter, kurs og musikere som spiller live. Festivalen foregår i sentrum, med flott utsikt mot Vågen. Denne festivalen strekker seg over flere områder i Stavanger. Pedersgata byr på mat fra flere internasjonale steder, for ikke å glemme italiensk gelato. Videre går festivalen til Stavanger Øst med utsikt mot havet i flotte omgivelser. Det er like ved Tou Scene, som var ølbryggeriet “Tou” sine lokaler en gang i tiden. Uteområdet har flere sittegrupper, med mulighet for å slå seg ned på plenen for å nyte måltider med piknik-teppet. En annen festival som er verdt å nevne er Den Norske Matfestival. Denne arrangeres i Ålesund med lokalmat og streetfood. Det er også en egen Barnas Matfestival under festivalen for familier med barn. Til voksne så har du Ålesund Ølfestival som også går under Den Norsk Matfestival. Her er det mildt sagt mye å få med seg. Massevis av mat, drikke og aktiviteter for alle. Bergen Matfestival foregår i hjertet av Bergen. Her er det flere matglade aktiviteter selv for barn og unge. Du kan forvente deg smakes- og sanseopplevelser. På restaurantene kan du få en ekte festivalfølelsen. Her disker de ulike spisestedene opp noen spennende festivalmenyer. Du kan bli med på sjømatfamilien som er festivalens kuleste konkurranse. Her konkurrerer flere familier om å bli regionens beste sjømatfamilie. Hver familie kan stille opp med tre deltakere, hvor hvert lag skal lage en hovedrett med lokal sjømat i seg. Bergens beste kokker er med på forberedelsen til finalen i denne konkurransen.

Related Posts

You may like these post too

Ting og tang du trenger på festival

Drømmen om en festival

dot-blog