Blog

Kle deg opp for festival

Det er tid for festival og glede. Noe du ofte ender opp med å tenke på, er hva du skal ha på deg. Med en fin Stayhard rabattkode finner du noe som kan oppfylle kravene dine, til en kul stil.

Anbefalinger du må ha

Med en Stayhard rabattkode kommer du langt med å finne det du ønsker med til festivalen av klær. En hatt kan enkelt tilføre antrekket noe ekstra. De kan fint kombineres med sommerkjolen i bohemskinspirert stil og skinnjakker. Denim er den vanligste gleden folk flest tar på seg om sommeren i form av en denimjakke. Dette er et plagg du kan virkelig kjenne sommeren med og den passer med det meste. Det kan være jeans, denimskjørt eller shorts i denim. Kombiner dem gjerne med noe annet du har i garderoben. Kjør gjerne på med jeansjakke og en shorts til en såkalt “statement” t-skjorte. Slike t-skjorter består av kule trykk og passer fint med kule smykker over.

Støvletter er laget for å gå med

Sko er viktig på festival. Du kan gå for et par med gummistøvletter, dersom du er i tvil om hvordan været blir. Er litt kjedelig å bli våt på beina på festival. Det skader ikke å gå for noen lekre cowboy-støvletter eller klassiske biker-støvletter. Det fine lille tilskuddet til antrekket, er selvsagt et par med solbriller. Du skjermer deg selv fra sterk sollys og kan få med deg alt som skjer på scenen. Selv om det er skyet, så ligger solen bak og gjømmer seg. Da er det også viktig å skjerme øynene. Ikke glem solkremen da! En regnponcho er alltid smart å ha med seg i en liten skulderveske eller rumpetasken. Du vet aldri når det kan begynne å regne. Med en regnponcho kan du bare fortsette med å danse til musikken, uten at det plager deg. En rumpetaske har blitt skikkelig trendy. Det er en veldig praktisk liten veske, hvor du fint får plass til alle dine verdisaker som du trenger på deg. Glem ikke å ha på deg et par med fargerike sokker. Det er nå du kan vise dem frem!

Related Posts

You may like these post too

Føl deg på ditt beste på festival!

Kle deg opp til matfestival

dot-blog