Blog

Hvordan låne penger for å dra på festival

Det finnes så mange festivaler der ute og mange av dem har frister på når du kan kjøpe billetter. Enten fordi det er en såpass populær festival eller fordi billetter bare selges i et visst tidsrom. Heldigvis finnes det løsninger for deg!

Lån for billett

La oss bruke Øya-festivalen som eksempel. Når de dropper billetter blir det utsolgt fortere enn svint, hvis for eksempel lønningen din kommer noen dager etter droppet så kan det være at du ikke får billett, rett og slett fordi du ikke hadde penger ennå. Derfor kan det være lurt å ta et enkelt lån på dagen slik at du kan kjøpe den billetten du ønsker deg. Dette går fort, men bør helst gjøres noen dager før du vet at billettene slippes.

Lån til festivalopphold

Noen ganger kan det være store pakker som slippes, for eksempel hotellopphold + billett + reise. Da kan det være lurt å ta opp et lån og kjøpe dette først. Da kan du begynne å betale ned på oppholdet allerede før det har startet. Dette gjør at du lett har kontroll.

Det som er så bra er at du kan låne beløp i alle størrelser. Dette fører til at du kan kjøpe flere billetter, eller flere festivalopphold. Kanskje du til og med kan planlegge et år i forkant?

Det å ta seg et lån kan noen ganger virke skummelt, men det er ikke det. Det er bare å lese regler og vilkår.

Husk at du kan få så utrolig mange gode opplevelser på festival. Du kan få både minner og venner for livet, så her er det bare å komme i gang! Hvilke festivaler er det du lukter på? Er du mer glad i metall eller kanskje jazz? Drar du på festival for stemningen, musikken eller kanskje for folka? Det er mye du kan kose deg med på festival. Så bare kom i gang!

Related Posts

You may like these post too

Festivaler

Kontaktløs betaling på festivaler og konserter

dot-blog