Blog

Drømmen om en festival

Etter et helt år med koronarestriksjoner, er det mange som drømmer om endelig å dra på festival igjen, og da er det fint at det er mange fantastiske festivaler å besøke. Foreløpig er det usikkert hvordan festivalsommeren 2021 blir, men koronatiden kommer ikke til å vare evig, så før eller senere kan du dra på nye festivaler i inn- og utland.

Bestill billetter tidlig

Hvis det skulle bli arrangert festivaler sommeren 2021, kommer pågangen på billetter til å bli ekstra stor, og da lønner det seg å bestille tidlig. Nå er det mange som lengter etter å dra på konserter, festivaler og på sommerferie, og det kan hende de norske festivalene blir ekstra populære, for det er ennå usikkert hvordan det blir med utenlandsreiser. Noen kommer sikkert til å vente i det lengste med å bestille billetter, i tilfelle det ikke blir noe av festivalen likevel, men det kan være en dårlig strategi. Hvis du venter til siste liten med å bestille billetter, er det for seint å sikre seg billetter dagen før festivalen starter. De fleste norske festivaler gir deg pengene tilbake dersom de må avlyse, for eksempel på grunn av korona. Det er altså bedre å bestille en billett for mye, og heller få pengene tilbake ved avlysning.

Lån penger til billetten

Hvis du ikke har råd til å kjøpe billettene akkurat når de legges ut for salg, kan du søke om et forbrukslån fra Allelånutensikkerhet.no for å sikre deg billetten. Deretter kan du spare opp penger for å betale tilbake lånet senere. På den måten trenger du ikke å ha oppsparte midler tilgjengelig der og da. Du kan til og med bestille billetter til flere festivaler, og bruke sommerferien til å reise landet rundt for å oppleve god musikk. Finn et lån med rimelige vilkår og søk om penger allerede i dag. Du får svar raskt, og med et lån uten sikkerhet trenger du verken bolig eller bil for å søke. Mange er skeptiske til å låne penger, og du bør selvsagt alltid ha orden på økonomien din. Men dersom du har en god plan for å tilbakebetale lånet, er det ingen grunn til å la være å låne penger. Du kan sammenligne det med å spare penger til billetten, men ved et lån kan du kjøpe billetten først, og deretter spare til å betale den.

Blir det festivaler i 2021?

Mye er fortsatt usikkert for sommeren 2021. Hva som skjer med idrett og festivaler, avhenger av hvordan smitten sprer seg og hvor fort vaksineringen går. Er det håp om en skikkelig festivalsommer dette året? Det som er sikkert, er i hvert fall at billettsalget er i full gang til mange festivaler, og dersom vaksineringen går som planlagt, kan det hende samfunnet åpner ganske mye igjen i løpet av sommeren. Det er mye som fortsatt henger i lufta, men det betyr ikke at du skal la være å drømme. Festivalarrangørene har i hvert fall store planer for sommeren, og hvorfor skulle du være mindre optimistisk enn dem?

Related Posts

You may like these post too

Føl deg på ditt beste på festival!

Hvordan låne penger for å dra på festival

dot-blog