Blog

Festivaler

I denne artikkelen skal vi snakke om festivaler, og det første vi skal begynne med er å gi en grundig definisjon på hva en festival er. Etter at dette har blitt gjort så skal vi gå gjennom de forskjellige typene som eksisterer i dag. Etter dette skal vi gi deg noen tips som du kan bruke dersom du skal dra på en festival selv.

Hva er en festival?

Det første vi bør vite om festivaler er rett og slett at det egentlig bare er en fest. Det er altså en samling for folk som deler en interesse for noe. Dette kan egentlig være hva som helst. Det kan for eksempel være festivaler som feirer filmer og videoer.

Eller så kan det dreie som om festivaler som feirer musikk. Disse kaller vi altså musikkfestivaler, og på mange måter så er det nesten som en konsert som varer en lengre periode og som har flere artister som fremfører. En festival kan også inkludere en feiring av noe som er tradisjonelt eller religiøst.

Film

En festival som handler om filmer inkluderer ofte visninger av de nyeste filmene som har blitt laget. Man får beskjed på forhånd hvem som har produsert filmene, og hva de handler om. Oftest så blir disse festivalene brukt som en slags test-visning for de nyeste filmene. Kritikere og filmelskere samles sammen for å bedømme og nyte det som har blitt skapt.

Musikk

Når vi snakker om musikkfestivaler så er det som sagt bare en lang fest, og det finnes mange store festivaler rundt om i verden hvor musikk er i sentrum av det som blir vist frem. Det finnes faktisk festivaler som har over tre millioner besøkende på tre dager. Dette er veldig store mengder mennesker som du sikkert forstår.

Dersom vi skal dra på noen av disse festene så er det viktig at vi beskytter tingene våre. Den viktigste gjenstanden som vi har i dag er kanskje telefonen vår. Husk at du må ha deksel og diverse ting som passer til din spesifikke modell. Dersom du har en iPhone så trenger du altså reservedeler som passer til iPhone også. Det anbefales på det sterkeste at du skaffer deg deksel og et eksternt batteri slik at du alltid har telefonen tilgjengelig for deg når du skal dra på festival.

Forberedelser

Når du først har bestemt deg for å dra på festival så er det veldig viktig at du faktisk bestiller billetter i god tid før datoen ankommer. De mest populære festivalene blir jo utsolgt ekstremt fort, og du kan fort finne at det faktisk finnes ventelister som du må kommer deg forbi før du i det hele tatt kan skaffe deg en billett. Husk også at du må skaffe deg en plass å bo, med tanke på at festivaler kan vare i flere dager.

Related Posts

You may like these post too

Føl deg på ditt beste på festival!

Drømmen om en festival

dot-blog