Blog

Festivaler

I denne artikkelen skal vi snakke om festivaler, hovedsakelig om festivaler som dreier seg om musikk. For det første så kommer vi til å definere hva en festival egentlig er. Vi skal også gå gjennom noen av de mest populære festivalene i verden generelt, men også noen viktige musikkfestivaler her i Norge. Vi skal også gi ut en del tips som du kan ta med deg videre dersom du har lyst til å dra på en musikkfestival i nærmeste fremtid.

Festivaler

En festival er egentlig bar en slags fest hvor folk kommer for å feire noe som de har til felles. Det kan ofte være rett og slett en tradisjon. På en festival så kan det egentlig altså være hva som helst som vi legger fokus på. Vi har for eksempel Sankthans feiring i store deler av landet, og når vi fyrer opp bålet så kan vi faktisk kalle dette for en slags liten festival. Det finnes jo selvsagt større festivaler også, og de vi skal snakke om her er først og fremst festivaler som dreier seg om musikk. Musikkfestivaler er veldig populære, og egentlig så er det en større mengde konserter som skjer på en plass over noen dager.

Kjente festivaler

En av de største festivalene i verden heter Donauinselfest og den arrangeres i Østerrike. Her kan det faktisk være så mange som tre millioner mennesker som kommer for å se på alle de forskjellige konsertene.

I Norge har vi for eksempel Øyafestivalen og det finnes mange forskjellige kjente artister som har vært her tidligere. For eksempel Bon Iver, Bikini Kill og Kendrick Lamar.

Tips

Det første vi skal nevne er at på en populær musikkfestival så kommer det oftest til å være en god del mennesker og alle sammen er der for å feste. Det vil si at vi må sørge for å se så bra ut som mulig. Det vil si at vi må ha gode klær og være nøye med utseendet vårt. Dersom du for eksempel har mistet håret ditt og vil ha det tilbake for å se så bra ut som mulig så kan du besøke Nordic Hair for finne alt det du trenger.

Det er også viktig at du husker på at noen av de populære festivalene har en veldig stor pågang av interesserte, og det vil derfor si at du må være veldig tidlig ute med å bestille billetter dersom du har lyst til å få deg en plass på din ønskede festival. Det er også viktig at du planlegger hele reisen på forhånd og er klar for å dra noen dager før du skal faktisk gjøre det. Det siste du vil er å begynne å stresse med dette før du drar, for da kan stemningen bli ødelagt.

Related Posts

You may like these post too

Hvordan låne penger for å dra på festival

Drømmen om en festival

dot-blog