Blog

Hagefestival

Sommer betyr tid for festival. Over hele Norge arrangeres det alle typer festival gjennom hele sommerhalvåret. Musikkfestivaler, kunstfestivaler og andre mer obskure festivaler. Når man tenker på festival vil de aller fleste tenke på store musikkfestivaler, med tusener av besøkende. Og hvor artister fra hele verden deltar for å skape et yrende folkeliv. Slik Stavernfestivalen er Slottsfjell i Tønsberg. I andre enden av skalaen finnes det derimot en rekke andre løsninger, med et helt annet fokus

Et mindre kjent konsept er hagefestivalen. Hvorfor ikke invitere sine venner til en egen festival hjemme i hagen? Hvor artistene er dine egne venner, og ingen trenger stå i kø for å komme inn? Dyre billetter? Aldri hørt om. Dette er et konsept som har blitt mer og mer kjent som årene har gått. Vanlig er det å knytte dette opp mot en bursdagsfest, eller andre feiringer. Noen velger også å ha hagefestivaler for å samle gamle venner, som ellers i året oppholder seg på forskjellige deler av landet.

Å arrangere en hagefestival trenger slettes ikke koste masse penger. Med et begrenset antall gjester kan man gjøre akkurat slik man selv har lyst til. Det er ingenting i veien for å lage en liten scene på terrassen, eller bygge opp en liten en i hagen. Fra sider som https://akutt.info/ kan man enkelt se gjennom hva som trengs av verktøy for å bygge den perfekte lille scene for din festival. Kanskje du trenger en slipemaskin, kanskje du trenger en sirkelsag? Alt kan du lære mer om på sider som https://akutt.info/ . Om sommeren er det sjelden behov for å bygge noen form for tak over slike små scener, så konstruksjonen trenger slettes ikke være spesielt krevende å bygge.

Selv om det kan være koselig å mingle med gamle venner i hagen, vil de aller fleste sette seg ned i skyggen en gang i blant. Å bygge en liten sitteplass kan derfor være en lur tanke. Med profesjonelle verktøy fra https://akutt.info/ er man sikker på at det man setter sammen er både godt å sitte i og ikke minst trygt for de besøkende. Ved å pynte med diverse puter og andre vakre gjenstander kan man skape seg en ordentlig koselig lounge for alle dine venner.

Som tidligere nevnt trenger du ikke skaffe noen dyre artister når vennene dine er på besøk. Kanskje du har en venn som er flink til å synge. Hva med å sette sammen et ekte husband? Hva med å sette sammen et band som rett og slett ikke kan noen ting? Alt er frivillig på slike festivaler. Det er jo tross alt gjestene som er hovedattraksjon. Ikke trenger det være artister i det hele tatt. Gå til innkjøp av et lite lydanlegg, og stemningen kan bli like god. Så lenge været spiller på lag, det er god tilgang på mat og drikke, og folkene er fornøyde, så skal det mye til at ting går galt. Kos deg på hagefestivalen din. Gøy kommer det uansett til å bli!

Related Posts

You may like these post too

Festivaler

Hvordan låne penger for å dra på festival

dot-blog