Blog

Bukser du kan føle deg bra i på festival

En bukse er en bukse er en bukse, men samtidig er de helt forskjellige. Det er forskjell på en bukse med press og en dongeri med zag. Du har dine favoritter, men det er ikke sikkert akkurat denne buksa passer til en festival.

Det er mange ting som skjer på en festival, og du vil kunne ta med deg mest mulig inn på konsertområdet uten at det byr på problemer. En sekk er for eksempel svært ugunstig på festival.

Men en buske skal også være komfortabel og se skikkelig fet ut. Den skal få fram formene dine og gjøre at du føler deg vel. Så hva velger du, en bukse med en blanding av komfort og stil?

Ikke føl deg naken på festival

Festivaler er endelig en realitet igjen. Vi kan forberede oss på en heftig festival sommer men også mange kule konserter i tiden som kommer. Denne artikkelen skal likevel ta for seg bukser som passer til hvilken som helst festival, når og hvor som helst.

En bukse skal fullføre en stil. Mange vil kanskje foretrekke skjørt, men festivaler kan vare til langt på natt. Det fins stramme bukser med kontraststing og det fins bukser med knyting i livet. Man skal føle seg lett og ledig på festival, samtidig stram og bastant.

Bukse fyller former, jakken fylles med ting

Vi kan si at buksa som du bruker på festival skal få frem formene dine. Lår, rumpe og hofter vises best i en stram bukse, mens de skjules med en ledigere bukse. Den kan ha høyt liv, slik som moten tilsier i dag, eller rett og slett være en del av en grilldress. Mote er stil, men hvilken stil har du? I jakken bør du likevel ha:

  • Bankkort
  • Leppestift
  • Sminke
  • Mobil
  • Mobilbank
  • Håndsprit
  • Munnbind
  • Minispeil
  • Barberhøvel

Det kan være komplisert å få med seg alt, men sammen med en nett liten veske får alt plass.

Er det smittefare på konserter

Det er fortsatt virussmitte i befolkningen, og ganske sikkert enda mer når alle land åpnes opp igjen. Sykdommen som følger av virussmitte trenger ikke være alvorlig. Men det er store sjanser for at du kan få koronasmitte selv i årene som kommer.

Det er greit å ta noen forhåndsregler når det gjelder smitte fra andre. Det å kle seg med dekkende klær vil være første steg i beskyttelsen. Det andre er munnbind og håndhygiene. Det er ikke sikkert det kommer til å bli påkrevd, det må vi vente å se. Selv om det er innstramminger så er festivalene åpne og man skal kose seg med venner. Kle deg sexy og komfortabelt på en gang. Da blir opplevelsen bedre. Det er tid for festival.

Related Posts

You may like these post too

Festivaler

Kle deg opp til matfestival

dot-blog