Blog

Ting og tang du trenger på festival

Når man skal på festival pakker man gjerne med seg altfor mye. Her skal vi derfor ta en titt på de tingene du virkelig trenger å ta med deg på festival, og vi skal også ta en titt på hvordan du kan handle det du trenger på nett.

Noen gode tips

Tenk gjerne over hvilken festival du skal på, før du bestiller tilbehøret du trenger. Du trenger kanskje ulike ting avhengig av om du skal på Pride eller om du skal på Øyafestivalen i Tøyen-parken.

Det er likevel noen ting du alltid bør ha med deg. Avhengig av værmeldingen bør du ha med deg solkrem og solbriller, eller poncho og regnstøvler. Et godt tips er derfor å alltid sjekke værmeldingen før du pakker.

Du bør også alltid ha med deg lader slik at du ikke går tom for batteri på mobilen, noe som er spesielt dumt hvis du har billetten din på mobilen. Det er også fint å ha en fullladet mobil for å kunne ta så mange bilder du vil, og for å kunne komme i kontakt med vennene dine hvis dere mister hverandre.

Videre bør du ta med deg et bankkort på festival, da det er mange steder som ikke tillater kontanter.

Til slutt vil vi slå et slag for å ta med seg en ekstra genser. For selv om sola skinner på formiddagen, blir det fort kaldt når siste artist entrer scenen. Da angrer man fort hvis man har valgt å la genseren bli liggende hjemme.

Handle det du trenger på nett

Du kan handle nesten alt du trenger til festivalen på nett, for eksempel på https://estore.no/ som har et godt utvalg. De har også gode Black Week-tilbud som du kan benytte deg av.

Black Week har blitt stort de siste årene, og nesten alle nettbutikker har gode priser i november måned. Men pass på Black Week-svindel og tilbud som er for gode til å være sanne. Det er faktisk lettere å bli lurt enn du tror, så det er viktig at du kun handler i nettbutikker som du stoler på. Til og med Politiet advarer om dette.

Related Posts

You may like these post too

Føl deg på ditt beste på festival!

Festivaler

dot-blog