Blog

Sommerens populære festivaler

I Norge har sommeren endelig startet sitt inntog, og for mange nordmenn er de varme og late sommerdagene synonymt med festivaltid. Det hersker ingen tvil om at tilstedeværelsen av kald øl, store musikkbegivenheter, skitne telt og kraftig ringing i øregangene representerer den optimale sommerferien for mange. Til stadighet dukker det også opp en rekke nye festivaler i vårt ganske land, og både her hjemme og ellers i Europa vil selv den mest kresne festivalløve finne en musikkbegivenhet som kan friste.

Velg glede fremfor frykt

I løpet av de seneste årene har det vært en klar tendens til at stadig flere nordmenn foretrekker å tilbringe sommerdagene på festivalområder og konsertarenaer landet rundt. I år hviler det derimot en mørk skygge over de vanligvis så solfylte festivaldagene. De mange terrorangrepene som har herjet Europa det seneste året, og da kanskje særlig det brutale bombeangrepet mot Ariana Grandes konsert i Manchester i mai, har fått mange til å stille spørsmål ved sikkerheten rundt store konsertbegivenheter. Det er derimot liten grunn til bekymring i Norge, skal vi tro statsministerens kontor. På tross av de nylige angrepene i Europa, så hevder statsminister Erna Solberg at både PST og lokale politistyrker er godt forberedt på en travel festivalsommer. tross frykten og nyt festivalsommeren, er dermed Solbergs budskap til norske festivalløver.

Gleden ved norsk festivalsommer

Det store utvalget av festivaler og musikkbegivenheter bringer glede og store opplevelser til nordmenn i alle aldre. Du kan finne en rekke gode festivaler og konsertbegivenheter i Norge i løpet av sommermånedene, og her finnes det garantert noe for enhver musikksmak. Her hjemme kan begivenheter som Oslos berømte Øyafestivalen, Sørlandets Palmesus og Stavernfestivalen friste lokale festivalgjengere. De mer proffe festivalløvene kan loffe seg gjennom episke festivaler som Distortion og Roskilde i Danmark, eller kanskje til og med besøke den berømte Sziget-festivalen i Ungarn. Utvalget er stort, og det finnes garantert noe for deg uansett om du foretrekker å tilbringe festivalen i telt eller i sovepose. Vi kan derimot alle være enige om at det må være deilig å komme hjem til kontinentalsenger etter en helg på festival!

Related Posts

You may like these post too

Norwegian Wood på norsk

Pakkeliste for sommerens festivalbesøk

dot-blog