Blog

Pakkeliste for sommerens festivalbesøk

Er det ikke deilig når vi kan bekrefte at sommeren er her, og vi begynner å tråle nettet for å se programmet på festivalene? Det er noe vakkert over måten vi nordmenn trosser regn, søle og énsifret gradestokk for å se favorittmusikerne utfolde seg på scenen og kjenne samholdet blant publikum. Når sola også titter frem og varmer kroppene våre er livet på sitt beste. Hvordan gjør vi opplevelsen best mulig? Som med alt annet er det forberedelser som gjelder.

Pakk for vekslende vær og hyggelige kvelder

350 norske festivaler arrangeres i 2017, og de aller fleste av dem utendørs. En god tommelfingerregel er å pakke som du ville gjort for en tur i marka: klær og utstyr som tåler alle typer vær og temperaturer. Om regnet skulle slå inn er det mer behagelig med eget regntøy enn festivalenes ponchoer, og når solen stråler er det viktig å smøre seg med solkrem. Husk ytterklær så du kan nyte kveldene selv om det er kjølig, og skift nok til å alltid ha tørre klær på lur om det skulle bli vått. Og for all del – ikke glem kamera!

Festivalmote har blitt et begrep

Nå som nødvendighetene er dekket, la oss snakke om det estetiske. Like sikkert som at festivalene tiltrekker seg de heteste musikkstjernene er det også at de drar moteløvene ut i rampelyset, og det har blitt så vanlig at moteredaksjonene landet over sender fotografer for å fange årets trender. Så skann gjennom motebloggene og Instagram eller bruk egne ideer og skill deg ut fra den jevne strømmen. reebok sko til sommerens festivaler holder føttene fornøyd og trendy på samme tid, jakke fra Helly-Hansen gjør samme nytte for overkroppen. Årets farger er sterke, og rødt er spesielt inne.

Related Posts

You may like these post too

Festivaler i Norge

Norwegian Wood på norsk

dot-blog