Blog

Musikkfestival i Norges eldste by

Sommeren er her, og for mange festglade nordmenn betyr dette starten på årets store musikkbegivenheter. En av disse store begivenhetene er utvilsomt Slottsfjellfestivalen i Tønsberg, en festival som har fått danseløver til å rocke seg gjennom sommernettene helt tilbake til 2003. Hittil i år har mer enn 70 artistnavn bekreftet at de skal spille på Slottsfjellet, og utvalget består av en rekke store hitmakere fra både Norge og utlandet. Artister som Veronica Maggio, Paramore og Matoma er bare noen av artistene som vil underholde på musikkfestivalen i Norges eldste by.

Pop, rock og ruiner

årets Slottsfjellfestival i Tønsberg kan dermed by på mange spennende artister. Festivalen fokuserer ekstra spesielt på rock- og popmusikk, så her vil du garantert finne noe som vil få det til å rykke litt ekstra i dansefoten utover den varme sommernatten. Festivalen består av et stort konsertområde, og hvert år legges scener og publikumsområder til de historiske ruinene av middelalderfestningen Tunsberghus på toppen av Slottsfjellet. De tilbyr også hele fem forskjellige scener på toppen av de historiske ruinene: Kongescenen, Baglerscenen, Urørtscenen, Tårnlunden, og Kastellscenen. I år tilbyr de også to ekstra campingvogn-scener. Det skal også sies at Slottsfjellfestivalen tilbyr en rekke klubbscener i Tønsberg sentrum, så her vil garantert festen fortsette for festivalløvene etter at konsertområdet har stengt for natten. Husk danseskoene!

Ikke la uhell ødelegge festivalgleden

Slottsfjellfestivalen arrangeres over tre dager i juli, og festivalløver i alle aldre flokker til Tønsberg hvert år for å la seg underholde av de store artistene. For mange nordmenn er festivallivet også synonymt med kald øl og fargerike drinker, og det kan være lett å bli litt revet med i løpet av natten. Hvis uhellet først er ute, så kan det være godt å vite at den nye helsetjenesten kry.no raskt og effektivt kan bistå festivalløver med både små og store helserelaterte spørsmål. I løpet av kun en kort ventetid kan legeteamet hos Kry bistå med rådgivning, fornyelse av resepter samt henvisning til annet helsepersonell. Denne forebyggende hjelpen kan være en stor trygghet for mange festivalgjengere. Ikke la et uhell ødelegge festivalopplevelsen din!

Related Posts

You may like these post too

Piknik i Parken

Mat- og drikkefestivaler

dot-blog