Blog

Trænafestivalen på Træna

 

På en øy langt i nord finner man Trænafestivalen, Norges vakreste festivalopplevelse. Her er det ikke kun naturskjønne omgivelser og midnattssol, men noen musikalske perler av noen konserter som finner sted. En tur til Trænafestivalen er en opplevelse man sent kommer til å glemme, og mange drar år etter år.

For å komme til Træna må man ta båt fra Bodø, hvor lang tid dette tar kommer an på om man tar hurtigferge eller ei. Men man kan selvsagt også seile selv, hvis man har egen båt. Når man kommer frem til festivalen velger de fleste å campe, men det finnes og et par mindre hoteller på nærliggende øyer for de som ønsker å bo inn. Et annet tips kan være å se om noen av familiene i det lille øysamfunnet har lagt ut huset sitt på Airbnb: da får man virkelig en autentisk, lokal opplevelse.

Og man bør ikke glemme å smake på den fantastiske sjømaten når man først tar turen til Træna – da denne er helt fantastisk. Kanskje man også kan fiske den selv? Men til syvende og sist, er man jo der for festivalopplevelsen – og man finner knapt noe bedre i Norge.

Related Posts

You may like these post too

Øyafestivalen på Tøyen

Pakkeliste for sommerens festivalbesøk

dot-blog