Blog

Piknik i Parken

 

Piknik i Parken er en virkelig godbit i festivaljungelen, men det er også en relativt fersking, med kun noen få år på benet. Men det er stor sannsynlighet for at denne festi


Lineup:
Thea Hjelmeland (guitar / vocal)

valen rekker å bli fast inventar i juni-kalenderen til Oslofolk på rekordtid.

Piknik i Parken har faktisk blitt så stor at den utvider festivalområdet i år, dette er for å få plass til enda flere folk en i fjor – da festivalen var utsolgt. Dette er det nok mange som roper hurra for!

Festivalen har gjort en god jobb med bookingen, og både nasjonale og internasjonale stjerner står på scenen i Frognerparken når den tid kommer. Den største stjerna er kanskje søsteren til Beyonce: Solange, men vår egen Ingrid Olava kommer også garantert til å skape god stemning.

Men Piknik i Parken handler om mer enn kun musikalske opplevelser, det handler om god stemning, og ikke minst: god mat. Festivalen har vært økologisk siden starten, noe som har åpnet opp for fantastiske food trucks fra noen av Oslos aller beste restauranter. Dette er garantert den musikkfestivalen i Norge med best mat, og dette er nesten verdt turen alene.

Related Posts

You may like these post too

Fargerike festivalmotiver på veggen

Mat- og drikkefestivaler

dot-blog