Blog

Norwegian Wood på norsk

 

Norwegian Wood er det originale Oslo-festivalen, og det var mange som var både redde og triste når festivalen holdt på å gå konkurs i fjor. Men ved å kutte ned festivalen fra tre til en dag, og midlertidig flytte fra Frognerparken til Sukkerbiten – klarte heldigvis arrangørene å redde Sukkerbiten. Det er det mange som er glade for i år, da Norwegian Wood er tilbake i storslått stil. Og i Frognerparken, tradisjonen tro.

Selv om det er flere mindre norske artister som opptrer på Norwegian Woods i år, er det én stjerne som virkelig stjeler showet. Dette er jenta med den magiske stemmen, Susanne Sundfør. Dette er helt sikkert en festival mange gleder seg til, og som alle som er glade i musikk burde få med seg.

Norwegian Wood har også en real godbit for dem som er glade i visemusikk, da selveste Lillebjørn Nilsen står på programmet i år. Her kan du forvente gamle hits som Alexander Kiellandsplass og Tanta til Beate, og sannsynlighet for allsang.

Tradisjonelt har Norwegian Wood booket flere internasjonale storstjerner, men i år satser de på et helnorskt program. Dette sier noe det fantastiske tiden musikk-Norge er inne i, da programmet virker fullstendig helt uten en eneste internasjonal artist. Andre norske artister man kan forvente å få med seg i år er: Anna from the North, Klovner i Kamp, deLillos, Oslo Ess og Anneli Drecker.

Det er spenstig av Norwegian Wood å satse på norske artister, men programmet er allsidig nok til at det er noe for alle. Så da gjenstår det bare å glede seg til tre fantastiske dager med Oslo sin mest tradisjonsrike musikkfestival: Norwegian Wood i Frognerparken.

Related Posts

You may like these post too

Pakkeliste for sommerens festivalbesøk

Trænafestivalen på Træna

dot-blog