Det er mange fantastiske mat- og drikkefestivaler over hele Norges land i sommer og høst. Her er det virkelig mange godbiter å få med seg, og flere av festivalene er et must for de matglade.
Sesongen har kick-off med en Gin-festival i Oslo i juni, og her kan man virkelig bli kjent med det herlige brennevinet – som faktisk kan brukes til mye mer enn å lage klassikeren Gin Tonic. Så hvorfor ikke ta turen for å smake deg frem til en ny favoritt?
I juli føler Bacalao-festivalen i Brevik i Telemark. Denne festivalen er virkelig en perle, ikke bare har den en nydelig lokasjon, her bys det på litervis med smaksrik bacalao. For hvem sier at man må til nord eller Portugal for å spise denne nydelige klippfiskretten?
Når høsten kommer, kommer også det virkelig høydepunktet: Matstreif i Oslo. I løpet av en helg samles noen av Norges aller beste produsenter i Oslo for å vise frem det ypperste Norge har av mat. Her kan man smake på alt fra ost til elgburgere.